KATTOHUOLTOPALVELUT


PYYDÄ TARJOUS


SAMMALEEN POISTO KATOLTA

Tiilikatto vaatii kunnossapitoa jottei katolle kerry jäkälää ja sammalta, jotka tuhoavat tiilen pinnoitetta.
Liian usein katon huoltaminen ja silmämääräinen tarkkailu kuitenkin unohtuu ja kun sammal saa kasvaa katolla vuosia, alkaa se kuluttamaan tiilen pinnoitetta ja heikentää itse tiilen ominaisuuksia.


Katto puhalletaan puhtaaksi irtoroskista lehtipuhaltimella. Tämän jälkeen katolle levitetään sammaleenpoistoaine, joka tappaa sammaleen ja muun kasvuston katolta. Sammal ja muu kasvusto kuivuu ja tulee sadevesien mukana katolta pois. 


Teemme sammaleen poiston ilman painepesuria.  Painepesu voi irroittaa tiilen omaa pinnoitetta ja siten heikentää katon ikää. Mikäli katto pestään painepesurilla, olisi se erittäin suotavaa käsitellä asianmukaisella pinnoitteella pesun jälkeen, eli pinnoittaa koko katto. 


Tästä syystä temme tiilikaton puhdistukset ilman painepesuria.


Tämä menetelmä sopii parhaiten 3-15 vuotta vanhoille tiilikatoille. Mutta on erittäin hyödyllinen myös vanhemmillekkin katoille. Yli 15vuotta vanhoille tiilikatoille suosittelemme lähtökohtaisesti koko katon pinnoitusta, mutta tämä on hyvin tapauskohtaista ja sopivasta toimenpiteestä keskustellaan aina asiakkaan kanssa.


Puhdistuksen yhteydessä tyhjennämme vesikourut, vaihdamme mahdolliset rikkinäiset tiilet ehjiin, sekä tarkistamme onko katto muuten hyvässä kunnossa.KATTOHUOLLON HYÖDYT


  • Työstä ei aiheudu juurikaan sotkua
  • Pesuvettä ei pääse yläpohjaan 
  • Kattopinnoite ei vahingoitu, kuten painepesurilla pestessä voi käydä
  • Lopputulos sammaleesta puhdas katto


Tiilikaton puhdistushinta: 5€/m2Kattoturvatuotteet

KATTOTURVATUOTTEET 


Kattoturvatuotteilla varmistetaan helppo sekä turvallinen liikkuminen katolla. Valikoimastamme löydät lumiesteet, kattotikkaat, seinätikkaat sekä hoitotasot.


Käytämme vain laadukkaita tuotteita joilla oikein käytettynä on pitkä elinikä.


Toimitamme sekä asennamme kattoturvatuotteita 5vuoden asennustakuulla.  PYYDÄ TARJOUS

Share
Ota yhteyttä!