KATON MAALAUS HINTA

          PYYDÄ TARJOUS

Ammattilaiset asialla
Laadukkaat tuotteet
yli 500 tyytyväistä asiakasta
Takuu 2-5 vuotta
Maalari

PELTI- JA TIILIKATON MAALAUS HINTA


Esimerkki hintoja kattojen maalauksista.

Tällä sivulla kerromme, mitä katon maalaukselle voisi tulla hintaa, mikäli maalaamme teidän katon. Kerromme myös, mitkä asiat vaikuttavat kokonaishintaan. 

hinnat on ilmoitettu 500€ haarukkaan. Hinnat on yritetty arvioida niin, että jos tulisi saman tyyppinen kohde kuin esimerkissä, hinta osuisi ilmoitettuun haarukkaan.  Lähes jokainen maalattava katto on erillainen ja toteutus valittava aina tapauskohtaisesti, siksi hinnat hieman vaihtelevat kohteen mukaan. 


MITKÄ ASIAT VAIKUTTAVAT MAALAUKSEN HINTAAN


Katon kunnostuksen hinta riippuu monesta asiasta, siihen vaikuttavat mm. seuraavat. 


  1. Katon koko. Tämän vaikutus hintaan on isoin. Usein mitä isompi katto, sitä edullisempi neliöhinta. Pienemmissä katoissa neliöhinta on usein hieman isompi. 
  2. Katon jyrkkyys.   Katon jyrkkyys vaikuttaa hintaan melko paljon.  Loiva ja helppokulkuinen katto on huomattavasti helpompi ja nopeampi tehdä, kuin vastaavan kokoinen erittäin jyrkkä katto. Jyrkkä katto on paljon haastavampi ja työläämpi.  Siksi jonkinverran myös kalliimpi
  3. Peltikatolla ruosteen määrä. Toisinaan katot ovat todella ruosteessa ja vaativat paljon pohjatöitä. Mikäli katolla "normaali" määrä ruostetta, se ei hintaa nostata ylöspäin.
  4. Tiilikatolla se, kuinka paljon on jo kasvanut sammalta katolle.  Jos kataolla normaalimäärä sammalta (Ei koko katon peittävää sammal kerrosta) ei se vaikuta neliöhintaan nostavasti ylöspäin. 
  5. Kuinka paljon on suojattavaa, johon ei saa päästä maalia tai pesuvettä. Useimmiten pärjätään hyvin vähäisillä suojauksilla. Kun katon pesu ja maalaus/pinnoitus tehdään oikein.
  6. Katon muodot. Jos kattossa on vain 2 lapetta, on se helpompi maalata, kuin katto joka on useassa eri tasossa ja jossa on kattoikkunoita ja lippoja ym. 


Oleellisesti hintaan vaikuttaa eniten katon koko ja jyrkkyys. Hinnat ovat usein 14-25€/m2

_________


Tiilikattojen puhdistukset ilman painepesuria 3-5€/m2


Sammaleen poiston hintaan vaikuttaa, kuinka paljon katolla on sammalta, sekä katon jyrkkyys. 


Mikäli jyrkkä ja likainen katto, niin puhdistuksen hinta on 5€/m2

Loiva ja paljon sammalta = 4e/m2

Jyrkkä ja melko vähän sammalta 4e/m2

Loiva ja melko vähän sammalta 3e/m2


Täältä voit lukea lisää sammaleen poistosta


LUE LISÄÄ


KLIKKAA JA PYYDÄ TARKKA HINTA KATTOSI HUOLLOSTA!

Otamme teihin yhteyttä seuraavana arkipäivänä!

Miksi peltikaton maalaus? 


Peltikatto on syytä maalata mikäli katon edellisestä maalauksesta on jo vuosia aikaa, vanha maali hilseilee/halkeilee, katto on kulunut ja naarmuinen tai ruosteessa

pahin vihollinen peltikatolle on ruoste. Peltikatto ruostuu herkästi jos katon maalipinta ei ole kunnossa.  Usein törmäämme kattoihin jossa ruostuminen on mennyt jo niin pitkälle, että katolla on ruosteen aiheuttamia reikiä.


Peltikatto olisi hyvä maalata 10-15 vuoden välein. 


Peltikaton säännöllisestä maalauksesta kannattaa siis huolehtia. 

Hoidamme peltikaton kuntoon, vaikka siellä olisi ruosteen aiheuttamaa reikää. 

Miksi Tiilikaton maalaus?


Tiilikaton maalaus/pinnoitus suojaa kattotiiltä suomen ankarilta sääolosuhteilta. 

Kun kattotiilen pinnoite on kulunut, se ei enään suojaa tiiltä tehokkaasti. Silloin tiili imee kosteutta ja haurastuu. Haurastunut tiili halkeilee helpommin. 


Myös tiilikatolla kasvava sammal tuhoaa kattotiilen pinnoitetta ja heikentää tiiltä kun sammaleen juuret kasvavat tiilen huokosiin.  melko vähäinenkin määrä sammalta tekee tiilikatolle huonoa. 


Kun Tiilikatto maalataan/pinnoitetaan uudelleen oikein, katto pysyy taas terveenä jopa 20 vuotta ennenkuin, katto tarvitsee taas maalata uudelleen. 


Kun pidät tiilikaton puhtaana sammaleesta ja muusta kasvustosta, voit pidentää katon maalaus tarvetta merkittävästi. 


TIILIKATON MAALAUS


Tiilikaton maalaus. Kattojenmaalaus.com tarjoaa kaikki kattohuoltopalvelut Etelä-suomen alueella. Tiilikaton elinikä on jopa yli 70 vuotta, Mikäli maalaat tiilikaton säännöllisesti. Teemme Tiilikaton maalaus työt 9 vuoden kokemuksella. Pyydä tarjous Tiilikaton maalaus työstä!


Pyydä tarjous


PELTIKATON MAALAUS


Peltikaton maalaus. Kattojenmaalaus.com tarjoaa kaikki kattohuoltopalvelut Etelä-suomen alueella. Peltikatto olisi hyvä maalata 10-15 välein. Teemme Peltikaton maalaus työt 9 vuoden kokemuksella. Pyydä tarjous peltikaton maalaus työstä!
Pyydä tarjous

Share the page on social media
Share
Ota yhteyttä!